چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

نیروهای امنیتی هند 4 هزار نفر را در جامو و کشمیر بازداشت کردند

منابع مطلع از دستگیری دستکم چهار هزار نفر از اهالی ایالت جامو و کشمیر از سوی نیروهای امنیتی هند، بعد از لغو خودمختاری در این منطقه خبر داده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۸ - ۲۷ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 18
کد خبر: ۱۹۵۸۳

به گزارش راهبرد معاصر ، برخی منابع مطلع یکشنبه بعد از ظهر به وقت تهران از دستگیری‌های گسترده اهالی جامو و کشمیر از سوی نیروهای امنیتی هند خبر دادند.

 

«خبرگزاری فرانسه» به نقل از منابع مطلع دولت هند گزارش کرد که از زمان لغو خودمختاری در این منطقه و بر اساس قانون ایمنی عمومی (PSA) تاکنون دستکم 4 هزار نفر بازداشت شده‌اند. طبق این قانون مقامات می‌توانند دستگیر شدگان را بدون اتهام یا محاکمه شخصی تا دو سال در حبس نگه دارند.

 

به گزارش خبرگزاری فرانسه، یک مقام محلی مطلع که مایل به افشای نام خود نبود، در این زمینه اظهار داشت که اکثر دستگیر شدگان به خاطر پر شدن زندان‌ها به خارج از کشمیر انتقال داده شده‌اند.گفته می‌شود که برخلاف ادعای دولت هند مبنی بر کاسته شدن از محدودیت‌های امنیتی و مخابراتی، وضعیت در اکثر بخش‌های کشمیر بسان سابق است.

 

بر اساس این گزارش، به دنبال افزایش تنش در کشمیر بین دهلی و اسلام آباد، «نارندرا مودی»، نخست‌وزیر هند خود مختاری منطقه مورد مناقشه کشمیر را به بهانه‌هایی مانند ایجاد فساد و تروریسم، لغو کرد. از پنجم اوت (14 مرداد) و بعد از این که دولت هند خودمختاری جامو و کشمیر را لغو کرد، در کشمیر حکومت نظامی برقرار شده و ارتباط تلفنی از داخل این منطقه با دیگر نقاط جهان هم غیرممکن شده است.

 

پلیس هند شامگاه شنبه به شهر «سرنیگار» مهمترین شهر در ایالت جامو و کشمیر یورش برده و حداقل 6 نفر از مردم معترض به لغو وضعیت خودمختاری و اعمال محدودیت‌های شدید بر این منطقه را مجروح کرده است.

 

خبرگزاری «رویترز» به نقل از دو تن از مقامات ارشد و شاهدان ماجرا گزارش کرد، در پی حادثه شب گذشته، مقامات هند از روز یکشنبه محدودیت‌هایی را بر تردد ساکنان بخش‌های عظیمی از سرنیگار تحمیل کردند.

منبع : فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار